Kost energie

Via Consumind energie vergelijken

90% van de huishoudens in Nederland betaalt te veel voor gas en stroom. Dit komt door dat zij lang bij de huidige energieleverancier blijven, in variabel contract zitten of gebruik maken van te dure energietarieven. Het verlagen van je kosten voor gas en stroom is een klusje dat zo geklaard is door via Consumind te starten met energie vergelijken. Je kunt hiermee je kosten soms wel met €300,- verlagen en weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor je gas en stroom. Prettig geregeld!

Voordeel van energie vergelijken

In Nederland zijn er meer dan 28 energieleveranciers met allemaal verschillende tarieven, kosten en voorwaarden. Om de goedkoopste te vinden zal je alle leveranciers naast elkaar moeten zetten met de verschillende contracten. Dit is een behoorlijke klus wanneer je bedenkt dat elke energieleverancier meer dan 6 verschillende contracten heeft met elk andere voorwaarden en kosten. Als je dit voor alle energieleverancier moet doen, dan ben je nog wel even bezig! Daarom kun je nu via Consumind energie vergelijken. Een simpele klus, waarmee je binnen 5 minuten je tarieven op je energie rekening kunt verlagen.

Al meer dan 750.000 huishoudens geholpen

Voor wie denkt dat energie vergelijken geen enkele nut heeft of een truc van energieleveranciers is, heeft dit verkeerd gedacht. Consumind heeft namelijk al meer dan 750.000 huishoudens in Nederland geholpen met het verlagen van de maandelijkse energiekosten. Dit is niet alleen gebeurd op basis van de tarieven maar ook door het verlagen van de vastrechtkosten en het aanbieden van aantrekkelijke voorwaarden.

Wil jij ook via Consumind energie vergelijken?

Verlaag binnen 5 minuten je energietarieven en betaal nooit meer te veel voor je gas en stroom. Het enige wat je hoeft te doen is via Consumind starten met energie vergelijken. Vul een recentelijk jaarverbruik en je postcode + huisnummer in op de website en start direct met het berekenen van de mogelijke besparing op jouw energierekening. Start, vergelijk en bespaar en dat alles met 3 klikken op de knop. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je altijd de hulp inschakelen van een financieel assistent van Consumind. Zij helpen je graag met het energie vergelijken.


Freeseedring  | Gynaecoloog | Kinderloosheid | Gebruik | Revolutie | Private Lease | kost energie | Reacties