Private lease

Hier volgt een bericht van 1 van onze sponsoren:

Goedemorgen, middag of avond, ik zal mezelf in eerste instantie even voorstellen. Mijn naam is Wilco en ik ben de nieuwe accountmanager van KPN barendrecht. Ik bedien de zakelijke markt en ben reuze-trots op mijn werk. Ik ben onlangs begonnen en verdien aardig wat centen als je het mij vraagt. Ik verdien tegenwoordig ruim 3000 euro bruto per maand. Dat is niet niks al zeg ik het zelf. Ik ben nu echt naarstig op zoek naar een nieuwe auto. Eerst wilde ik echt een auto kopen, maar nu ben ik aan het kijken of ik een auto kan leasen. Tegenwoordig is er van alles mogelijk met al die Private lease mogelijkheden. Soms zie ik door de bomen het bos niet meer.

 

Private leasen. heerlijk!

Ik ben gaan Googlen naar betrouwbare partijen. Ik heb een aantal aanbieders van Private lease vergeleken en heb de nodige reviews omtrent deze bedrijven gelezen. Uiteindelijk zijn er twee overgebleven, waar ik hopelijk op korte termijn een keuze uit kan maken. Ros finance en Kees Lease Dordrecht zijn de 2 bedrijven die zijn overgebleven zeg maar. Zij staan zeer goed aangeschreven, wanneer het gaat om het Private leasen van een auto. Ik heb ook de websites van beide bedrijven goed doorgenomen en kan met alle eerlijkheid op dit moment wel zeggen dat Ros Finance touch wat beter uit de bus komt. Zij staan echt te boek als kenners bij uitstek op het gebied van Private lease.

 

Ik heb dan ook contact met hen opgenomen en voor de volgende week een afspraak staan. Ik ben erg benieuwd of dat Private leasen gaat lukken, want ik heb nog geen contract voor onbepaalde tijd, dus het zou zomaar nog eens spannend kunnen worden. Ook en als jullie je afvragen: Wat voor auto wil je dan gaan leasen Wilco? Ik ga niet voor een opschepbak, maar voor een nette en degelijke Volkswagen golf. Overigen kom ik toevalligerwijs als eerst uit bij Ros Finance, wanneer ik zoek op Volkswagen leasen. Dat kan eigenlijk geen toeval zijn!