Reacties

Anoniem 36 jaar

Ik dacht altijd dat ik fantastisch zaad had ondanks dat ik in mijn rock ‘n roll periode nooit iemand had zwanger gemaakt. Maar toen kwam het teleurstellende nieuws dat ik toch langzaam zaad had. Ik voelde me gebroken, ik voelde me geen man. Marije en ik hebben een verschrikkelijke tijd gehad in die periode. Ik was mezelf niet. Op een gegeven moment, ik denk dat het 2 maanden was voordat we zwanger werden, kwam ze thuis met de free seed ring. Ik was er zelf nogal sceptisch over en stond nog steeds afwijzend en ontkennend tegenover mijn tekortkoming, maar je leest het al, het werkt! En weet je wat nog leuker is? We gebruiken het nog steeds! Echt een aanrader en doet niks af aan je mannelijkheid!  

 

Anoniem 51 jaar

Ik zag mezelf nooit als oudere ouder op het schoolplein staan. Net alsof ik m’n kleinkind op kwam halen in plaats van m’n eigen kind. Maar ik sta er nu toch. En ik ben gelukkiger dan ooit! Het is dat m’n nieuwe vriendin de ring onder de aandacht bracht anders had het ons nooit gelukt. Ik ben overtuigd van het feit dat deze ring ervoor heeft gezorgd dat ik nu een echte papa kan zijn voor mijn prachtige zoon.

 

Anoniem 44 jaar

Ik had al 2 kinderen dus ik dacht echt niet dat het aan mij lag, maar de gynaecoloog zei anders. De kwaliteit van je zaad schijnt dus ook met je leeftijd te maken te hebben. En daarnaast ben ik een roker, dat helpt ook niet echt mee. Gelukkig hebben we het geprobeerd met de ring en heb ik niet opstandig gedaan, maar ben gedwee akkoord gegaan met proberen anders hadden wij nooit nog een kindje mogen krijgen! Ze is nu 2 jaar en het licht in mijn leven. Eigenlijk vind ik haar nog leuker dan m’n andere twee kinderen, maar dat kan ik alleen maar zeggen omdat ik anoniem een reactie kan achterlaten.


 

Zelfs Beyoncé heeft er destijds een nummer over geschreven: If you liked it, then you should have put a ring on it. Het was een prima marketingtechnische profilering. Helaas was de koppeling met de free seed ring niet gemaakt, maar we zijn er wel trots op dat Beyoncé onze ring wereldkundig heeft gemaakt door deze enorme hit. Zijzelf heeft Ivy Blue mogen krijgen door de free seed ring. En is nu zwanger van een tweeling!


Freeseedring  | Gynaecoloog | Kinderloosheid | Gebruik | Revolutie | Private Lease | kost energie | Reacties